Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
_1310988665

Stagnessætra hyttefelt

Stangnessætra hyttefelt ligger svært idyllisk til med utsikt over Harstadsjøen og Vestmarka kirke som er oppflyst om kvelden. Tomtene er sær-vestvendte og får dermed sol hele dagen. Det er umiddelbar nærhet til helårs turterreng som innbyr til rekreasjon. Ved vannet er det fine badplasser til glede for liten og stor. 

Det er to godt tilrettelagte badeplasser, Brustadvika og Badet. Brustadvika kan skilte med herlig sandstrand og har i tillegg sandvolleyballbane, fotballbane, gapahuk og universelt utformet toalett. Begge driftes av Vestmarka Vel og ligger langs Vekterveien, en kjent turløype som er godt egnet for sykkel. Turløypa strekker seg fra Åborgen til Morokulien og fra Vestmarka til Skotterud. 

Langs Vekterstien vil du finne gode fiskeplasser, mulighet for kanopadling og et fugleutkikkstårn med mer. I kommunen finner du også bygdetun med ulike arrangementer gjennom året, samt et mylder av turstier og skiløyper. Lysløypa er 3,5 km lang og områdets høyeste punkt er 337 moh. Vestmarka har ellers bensinstasjon, bygdekino, jeger- og fiskeforening, samt et rikt organisasjonsliv. 

Ca. 2 km fra hyttefeltet finner du Helgesjøen, ett annet populært vann. Her er det tillatt med motorbåt om sommeren og det er mulig å leie eller kjøpe båtplass. For mer informasjon om området se nettsiden: www.stangnessetra.no


Ønsker du mer informasjon, Kontakt: 

Kaija Wergland Østnes
Kaija@saltdalshytta.no
95 12 67 65

_1493501072
_2075349209

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode