Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
IMGL2686_1920x1080

Sanderstølen, Valdres

Sanderstølen ligger perfekt til på fjellet mellom Valdres og Hallingdal. Det er mange fine turmuligheter som passer alle nivåer rett utenfor døren. 
Sanderstølen ligger ikke langt unna foten av Nystølsfjellet som er den høyeste toppen på Golsfjellet. Ønsker dere en litt mer krevende og luftig tur, så er Skogshorn en liten biltur unna. Dette er en helt fantastisk tur. Det finnes også fine og familievennlige turer man kan gå fra Storefjell.

Golsfjellet Alpint i Valdres - ca 10 minutter med bil:
På golsfjellet ligger det to alpinsentere. begge disse er relativt små og veldig barnevennlige. 

Valdres Alpinsenter Aurdal: ca 25 minutter bil 
Her er det mer variasjon. 11 nedfarter i variert vanskelighetsgrad og 4 skiheiser. Alt fra enkle barnebakker til sorte løyper. Terrenget er variert med mange elementer for snowboardere, freestylere og familievennlige løyper. Her vil både erfarne og nybegynnere trives.

Hemsedal Alpinsenter - ca 45 minutter med bil 
Et av Norges desidert største og mest populære alpinsentere. Her snakker vi 20 heiser og hele 49 nedfarter. Her vil både barn og voksne, erfarne og nybegynnere trives.

Beitostølen Alpinsenter i Valdres
Du har også Beitostølen en snau time unna Sanderstølen. 

Skiterrenget er variert og lett tilgjengelig for både små og store, ung og gammel. Hyttegrenda på Sanderstølen ligger midt i skiløypa og skiene kan nærmest tas på rett utenfor hytteveggen. Til sammen kjøres det i regi av Tisleidalen Løypelag, ca 150 km skiløyper i området rundt Sanderstølen. Løypenettet er knyttet sammen med nærliggende løyper på Golsfjellet som gjør at området kan tilby nærmere 300 km oppkjørte løyper.

Saltdalshytta tilbyr spesialtilpassede utgaver av Aurora 916B, -918C og -178A i feltet med gunstige nøkkelferdigløsninger. 


Ønsker du å vite mer om prosjektet og visningene kontakt vår selger Per Erik Olsen på tlf. 90 78 16 51 eller epost peo@saltdalshytta.no

IMG_3447_1920x1080

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode