Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
rytterBanner

Rytterspranget Vest

Tomtene på Rytterspranget Vest har spektakulær utsikt og fantastiske solforhold og kan kalles "indrefileten av hyttetomter på Gautefall". Det er  ski in/out både fra hytta til alpinanlegg og preparerte langrennsspor. Gautefalltunet ligger flott til bare få stavtak fra alpinbakkene, skiløypene og alle fasilitetene Gautefall tilbyr. 

Gautefall skisenter er et av Telemarks største alpinsenter med mange skitrekk og 13 nedfarter, og ikke minst barnevennlig rullebånd for de minste. Senteret har nylig investert i moderne ekspressheis og turen til toppen går nå på en tredjedel av tiden det har tatt med det "gamle" skitrekket. Dette er en flott familiedestinasjon med fokus på barnefamilier. 
Snøkanonanlegg sikrer gode forhold gjennom hele vinteren.

Området har også mange mil maskinpreparerte og merkede langrennsløyper. Rett utenfor hyttedøra finnes asfalterte lysløype til bruk året rundt, milevis med løyper for stisykling, Via Ferrata fjellklatringsarena, over 10 mil med merkede turløyper, og mange fiskevann. Det er gangavstand til kafeer, hotellet, sportsbutikk, afterski og skiversksted. Få eller ingen steder slår Gautefall om du har lyst til å bruke hytta året rundt!


Er du rask kan du få en nøkkelferdig Saltdalshytte ferdig før neste vinter. Ta kontakt med Sten Glemmestad eller Olav på 98 22 18 45 for nærmere informasjon. Er det andre modeller du ønsker deg mer er dette mulig.

For å få full oversikt over muligheter for endringer, tilvalg og hva som er med og ikke med i denne nøkkelferdige prisen så kontakt Stein Glemmestad i Saltdalshytta.

Mobil: 90 98 63 34
E-post: sg@saltdalshytta.no

 Les mer om hyttefeltet
 

Rytterspranget
95_792919184

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode