Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
_67331650

Odølingen hyttegrend i Nord-Odal

Området er vestvendt, solrikt med vidt utsyn og tomtene ligger bare et steinkast fra sjøen. Storsjøen og områdene omkring byr på flotte rekreasjonsmuligheter og varierte friluftsaktiviteter.

 

Hyttegrenda omfatter 20 tomter på felt nord og 30 på felt sør. Størrelse fra 1,1 til 1,8 dekar. I utbyggingen inngår bryggeanlegg med én mulig plass til hver hytte i tillegg til inntil 10 gjesteplasser. Badeplassen som er opparbeidet, har vist seg veldig populær. Strandpromenaden er også ferdig.

Området er klargjort med bredbånd, TV-tilknytning og egne vann- og kloakkrenseanlegg

I Nord-Odal har du vakker natur i umiddelbar nærhet. Alt fra skog, fiskevann og elver. Storsjøen er en av de mest innholdsrike sjøene i Norge. Det er registert over 18 forskjellige fiskearter og hvert år arrangeres Gjeddefestivalen her. 

Siden Storsjøen er relativt grunn oppnås det tidlig en behagelig badetemperatur, da kommer badeplassen som er opparbeidet til sin rett. 

Vinterstid når vannet fryser blir det laget skøytebane på Storsjøen. Langrennsløyper vil bli preparet fra Bakkebråten i Austvatn og inn på løypenettet i Åsnes kommune. Løypa går over myrer, tjern og koller i variert skogsterreng. Bakkebråten ligger rett ved hyttefeltet.


Ønsker du mer informasjon, kontakt: 

Kaija Wergland Østnes
Kaija@saltdalshytta.no
95 12 67 65


Hjemmeside Odølingen hyttegrend.

Finn annonse.

_958651751
_538083841

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode