Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
Lifjell_3840x2160_cam6

Lifjell

Saltdalshytta tilbyr i samarbeid med Høgefjell Panorama tomter og nøkkelferdige hytter på lett skrånende fjelltomter med vei, vann, avløp, fiber og strøm i tomtegrensen. Alle tomter er selveide naturtomter. BYA (bebyggbart areal) er maks 125 m2. Mønehøyde er 5,5 meter. Tomtene ligger på 735 meter over havet
17 tomter er allerede solgt og byggingen av de første hyttene er godt i gang.

Med kort reisevei fra sentrale Østland, ligger hyttedrømmen ikke langt unna. Fra Bø sentrum bruker du i underkant av 15 min før du er ved hyttedøren. 
Bø kan skilte med mange ulike fasiliteter, alt fra flott kjøpesenter til badeland og klatrepark. 

På Lifjell kan du nyte en bedre middag eller bare et glass godt drikke på Lifjellstua.  I Fjellbutikken på Lifjelltunet finner du et utvalg av kolonialvarer, mineralvann, sjokolade/snacks, toalettartikler, kart mv. Det tilbys også avtale om brøyting av parkeringsplassen ved/veien til din hytte.

Om Lifjell:
Det arrangeres ulike aktiviteter på Lifjell i løpet av vinteren. Flere morsomme familiearrangementer i vinter- og påskeferiene - nå også Afterski for de voksne. I Bø sentrum er det et stort utvalg av konserter, Gullbring Kulturanlegg med stor svømmehall, topp moderne kino mv og flere restauranter.

Flotte alpin- og langrennsmuligheter for hele familien
På Lifjell finner du:

  - To heiser (1 T-krok og 1 tallerken)
  - Fire nedfarter med varierende vanskelighetsgrad (fra 350 til 1200 meter)
  - Terrengpark med mange spennende elementer
  - Telemarks største flomlysanlegg (3 km av nedfartene er flombelyst)
  - To skiutleier/skishop
  - Ski- og snowboardskole
  - To kafeteriaer i bakken
I tillegg finner du 80 km godt preparerte langrennsløyper. Alt fra lettere løyper i lavereliggende områder til mer utfordrende løyper i høyfjellsterreng.

Adkomst
Fra OSLO / DRAMMEN kjører man rimelig køfritt E 134 fra Drammen til Notodden, så over flyplassen til Sommarland, og Lifjellvegen til høyre forbi ny Høyt og Lavt Klatrepark opp på fjellet. Etter skisenter er det første bomvei til venstre, ring 91574742, så åpner de bommen for dere. Etter bommen er det inn i solskinnsdalen og så til venstre to ganger og over bru og opp på toppen av Høgefjell.

Fra VESTFOLD kjører man til E-18 Skien og tar RV 36 i retning Notodden, ta til høyre mot Lifjell i Bø sentrum. Ved Sommarland ta så opp Lifjellvegen til venstre og kjør forbi nytt Høyt og Laft Klatrepark opp på fjellet. Etter skisenter er det første bomvei til venstre, ring 91574742, så åpner de bommen for dere. Etter bommen er det inn i Solskinnsdalen og så til venstre to ganger og over bru og opp på toppen av Høgefjell.

Til Bø er det også god kollektiv transport forbindelse. Det går direkte tog fra Oslo og sørlandsbanen går igjennom bø. Det er også god buss forbindelse fra oslo og Vestfold

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med: 

Per Erik Olsen, selger
90 78 16 51
peo@saltdalshytta.no

Lifjell_3840x2160_cam4
Lifjell_3840x2160_cam2

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode