Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
Leveldsaasen

Leveldåsen

Ål ligger lett tilgjengelig i Fjell-Norge, midt mellom Oslo og Bergen. Etter innkortinga av Rv7 mellom Sokna og Ørgenvika er det om lag tre timers kjøring fra Oslo til Leveld. Bergensbanen går gjennom Hallingdal og stopper på Ål stasjon.

Tomtene i Leveldåsen ligger i skogbeltet mot fantastiske fjellområde med Reineskarvet, Lauvdalsbrea og Blåbergo som markerte topper, og med utsikt mot Hallingskarvet i vest.

På sommerstid er det flotte forhold for fjellturer, til fots eller på sykkel langs fjellveier. Ta gjerne med fiskestanga, det blir solgt fiskekort i elva Votna som renner gjennom Leveld og i en rekke fjellvann. Fra hytteområdet på Leveldåsen går det sommerstid bilvei over til Hemsedal som blir kalt Fanitullvegen. Det er også en svært populær sykkeltur.

Vinterstid er Leveldåsen ideelt utgangspunkt for skiturer i et løypenett som strekker seg fra Torpo- og Opheimsåsen i øst og innover fjellet mot Bergsjø-området i vest. Enkelte løyper holder seg i skogsterreng, andre går i snaufjellet. Når du på senvinteren tar turen helt på toppen av Reineskarvet, har du utsikt til Gaustatoppen i sør og til Jotunheimen i nord.
 

Kontakt:

Kaija Wergeland Østnes
95 12 67 65

Leveldaasen2
leveldacc8asen_2017-1

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode