Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
IMAG0353aurdal

Aurdal

Midt i hjertet av vakre Valdres ligger hytteområdet Ruudstølen hyttegrend. Her er vei, strøm, vann og avløp ferdig lagt frem til tomtegrensen. Hytteområdet har Valdres Alpinsentersom nærmeste nabo, på om lag 1 000 moh. Den vestvendte beliggenheten gir gode solforhold og fantastisk utsikt mot Golsfjellet, Skogshorn og Jotunheimen. Området er ferdig regulert, og tomtestørrelsene varierer fra ca. 760 - 1620m2.
Dette prospekt omhandler hyttemodell Aurora Smart 170C fra Saltdalshytta på tomt nummer 2. Både presentert hyttemodell og tomt er kun forslag fra leverandøren sin side. 

Med hyttetomt på Aurdalsåsen har du kort vei til spisesteder og butikker, og det tar kun rundt ti minutter med bil til Aurdal sentrum. Fagernes er heller ikke langt unna – det er bare omtrent 15 km til byens tilbud og fasiliteter. Servicen i området er unik; du føler deg rett og slett velkommen i Valdres. Her er det lite stress og jag, og folk er joviale og imøtekommende. Kjenn at skuldrene senker seg og at du finner roen når du er på hytta. Beliggenheten midt i fjellheimen innbyr til naturopplevelser av mange slag, sommer som vinter. Herfra er det kort vei til Nasjonal Turistveg Valdresflye, nasjonalparkene Langsua og Jotunheimen, og andre flotte attraksjoner, både av naturlig karakter så vel som kultur og historie.

Valdres Alpinsenter er nærmeste nabo til hyttegrenden. Senteret har 4 skiheiser og 11 nedfarter, med variert terreng og alt fra familievennlige løyper, til de mer krevende – inkludert offpist, terrengpark og opplyst bakke. Barn under 6 år kjører gratis ved bruk av hjelm, og beltetrekket er gratis. Lett tilgjengelig på alle måter, med andre ord! Fra hyttegrenda kan du gå rett ut i ferdig preparerte skiløyper, og det ligger til rette for både koseturer og langturer. Løypenettverket er på til sammen 7 mil – du kan faktisk gå helt til Beitostølen. 

Utenom skisesongen er det flotte turstier og sykkelveier, det er muligheter for rideturer og hundekjøring, og det er mange fjellvann og vassdrag hvor du kan fiske. Valdres Golfklubb er bare 12 km unna, og på elven Begna kan dere dra på familievennlig rafting, mens juving og elve-surfing kan passe for de som higer etter mer adrenalinkick. I hytteområdet ligger Rudstøltjernet, og her kan dere bade på sommeren og stå på skøyter
vinterstid.

Med hytte i Ruudstølen hyttegrend har du en hytte du kan bruke hele året.

Kontakt: Kaija Wergeland Østnes 95 12 67 65 kaija@saltdalshytta.no

h_stbilder_002[1]aurdal
Bakkebilde_72dpiaurdal

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode