Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
Uvdal_1920_cam6_snø_2

Arnatunet, Uvdal

Ved foten av mektige Hardangervidda, øverst i Numedal, ligger helårsdestinasjonen Uvdal. Uvdal har et fantastisk nettverk av flotte langrennsløyper, alpinheiser og -bakker, fiskemuligheter og et variert og spennende turterreng. 

Her opplever du mindre trafikk og mer fredfulle omgivelser enn mange andre dalfører i Norge, uten å ofre den enkle tilgangen til vakker natur og aktivitetstilbud. I Uvdal kommer man "tett på naturen" og alt ligger til rette for et ekte norsk eventyr, sommer som vinter. 

Området er kjent for sitt stabile kalde norske vinterklima, og sine gode ski og snøforhold. Bare et par steinkast fra stolheisen i Uvdal Alpinsenter, ligger "Arnatunet" nydelig til i dalsiden. Herfra kan du spenne på deg skia, og enkelt benytte deg av alle fasilitetene som er i nærområdet. 

Uvdal Alpinsenter har 5 skitrekk, hvorav ett barneskitrekk for de aller minste. Fra toppen av stolheisen og nedover i dalføret finner du tilsammen 25 nedfarter tilpasset alle vanskelighetsgrader. 
Langrennsentusiaster kan glede seg over mer enn 400 km med oppkjørte løyper fordelt på Imingfjell, Hardangervidda, Dagalifjell og Jønndalen. 

Arnatunet ligger cirka 3 timer fra Oslo, 2,5 time fra Drammen og 2 timer fra Kongsberg med bil.For mer informasjon om prosjektet kontakt:

Kaija Wergeland Østnes
Tlf. 95 12 67 65
Epost: kaija@saltdalshytta.no
 

Uvdal_1920_cam5_snø_2
Uvdal_1920_cam3_snø_2

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode