Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
Skjermbilde 2015-02-26 kl. 10.38.59

Vestfjord Panorama - Lødingen

Midt i hjertet av den nordnorske naturen ligger en oase for familien. Her kan du få deg en hyttetomt.

Stedet har en lang militærhistorie og var frem til 2002 en viktig brikke i det norske kystforsvaret. I 2005 kjøpte Nes Utvikling området av forsvaret.


Målsetningen er å skape Nord-Norges mest spennende fritidseiendomsområde.

- Vestfjorden ligger blank i skinnet fra midnattssolen. En flokk grindhval bryter overflaten og puster ut. I sør stiger nasjonalfjellet Stetind opp av havet, mens dronningfjellet Møysalen våker over deg i vest. Dagen går mot kveld. På trappa står fotballsko, golfsko og fjellsko side om side. Fiskeutstyret er satt inn i boden. Fangsten freser i panna. Ungene dekker på bordet mens de fremdeles diskuterer hvem som egentlig fikk den største fisken.

Mye å tilby

Nes er en halvøy med en storslått beliggenhet og fantastisk variert natur. Knauser og strender avløser hverandre på den fem kilometer lange strandlinjen. På land er det variert vegetasjon. Dyrket mark byttes med skog og fjell og små fiskevann. Mektige fjell stiger opp av havet i horisonten. I vest lurer storhavet. Her, i hjertet av den nordnorske naturen kan du nå få deg en hyttetomt.

En hytte får sitt liv gjennom folkene som er der. Med tid til familien og til hverandre skapes den gode hyttefølelsen. Gode opplevelser skaper uforglemmelige minner. På Vestfjord Panorama ligger alt til rette for å skape øyeblikkene man husker lenge, enten du trives best i klatreveggen eller hengekøya. Ambisjonene er å skape et område der både stor og liten kan finne noe som interesserer.

Kontaktinformasjon

Eiendomsmegler1
v/ Runar Bjørkelund
Mobiltelefon: 92 80 62 76
E-post: runar.bjorkelund@em1.no

Tomtekart
www.vestfjordpanorama.no
 

Nes-Fort-Panorama3
Med hytte ytterst ute på Nes har du full oversikt over hva som rører seg i Vestfjorden.
Nes 6705
Her ser man effekten av fin hytte kombinert med fin tomt.

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode