Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
Pano_3639x1340_web

Stortorgnes, Helgeland

Stortorgnes ligger i skjærgården rett utenfor Brønnøysund på Helgeland i Nordland. Helgelandsleia er et av de mest øyrike distriktene i Norge og har blitt velkjent gjennom blant annet tv-serien Himmeblå.

Aktiviteter

Skjærgården som inngår som en del av det som benevnes som verdens vakreste kyst, er et drømmeområde for deg som trives på sjøen. Her har du ubegrensede muligheter til å kaste ut fiskesnøret eller bare nyte sjølivet. Dykking eller kajakk padling anbefales også på det varmeste. De fleste kjenner fjellformasjonen Torghatten, og verdensarven Vegaøyene, men her er også uendelig mange andre områder verd å oppdage. I området er det i tillegg flere flotte badeplasser.

Tomteområdet

Det totalt regulerte området er på 200 daa, av dette er det 158 daa friluftsområde som er godt tilrettelagt med benker og bord, turstier, utkikksposter og strender. Området har to felles parkeringsplasser og to felles småbåtmarinaer. Hovedvei i området er belyst med pen og beskjeden park-belysning slik at det er mulig å spasere en tur på mørke kvelder.

Området er godt utbygd med vann, kloakk og veier som er godt tilrettelagt i terrenget  - dog ikke brede, dette for ikke å innby til trafikk. Det er lagt tilrette for bredbåndsløsninger, for god moderne kommunikasjon.

Kontakt:
Sture Barøy
Selger
99 38 44 97

Sund 01 07
Badestrand mot Vega 01 07

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode