Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny

Gullevik i Hamarøy

Tranøy og Gullevik ligger i Hamarøy Kommune, 23 mil nord for Bodø. Hamarøy Kommune er vidstrakt og omfavner det beste naturen har å tilby. Her finner du flotte skog- og fjellområder med mulighet for fiske og fangst. Området er kanskje mest kjent for sitt kystlandskap med svaberg og strender.

 


Kystlandskap

Hamarøy og spesielt Tranøy er kanskje mest kjent for sitt kystlandskap med svaberg og strender. I nærheten finner du legendariske Tranøy Fyr, kåret til ett av Norges mest romantiske sted. Her ligger også Edvardas Hus med overnatting og et utsøkt kjøkken. Kunstgallerier, ridesenter, kapell, butikker, utested, sjøaktiviteter og turløyper både for sommer og vinter. Spa-senter er under etablering. Under Hamsund-dagene er det særlig stor aktivitet.

Hyttetomtene

Gullevik hyttefelt er sydvendt og ligger ved sjøen. Området hadde gamle bosetninger fra vikingetiden. Sannsynlig på grunn av de optimale klimaforholdene. Faktisk så bra at furuskogen vokser helt ned i strandkanten. Godt sjøfiske finner du rett utenfor feltet.

Hyttefeltet er regulert på "gammelmåten" med god plass mellom hyttene. Tomten vil etter oppmåling bli på ca. 1,5 mål. Feltet er på totalt 330 mål.

Det gis anledning til å bygge hytte på inntil 120 kvm med tillegg av anneks og naust. Dette er betydelig større enn hva som tillates i svært mange kommuner.

Pris kr. 190-210.000,- pr. tomt med mulighet for tilkobling av vann og strøm. Nausttomt kr. 40.000,- 

Det etableres veier i feltet, samt en felles oppstillingsplass hvis du skulle få særlig mye besøk. Småbåthavn bygges og eies i fellesskap av hytteeierne.


Kontaktinformasjon

Gullevik Hyttefelt
v/ Torkel Johnsen
Tlf: 913 76 102
E-post: torkel@advokattj.no

gullevik-hyttefelt_kart_2

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode