Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
Austerli_1120_web

Austerli, Misvær

Austerli Hyttefelt omfatter 15 hyttetomter med egne nausttomter, og er lokalisert nordøst for Gjømmervatnet, 80 km fra Bodø sentrum. Terrenget er småkupert, med noe høyere terreng sør for området. I nord, øst og vest grenser feltet til vann eller vassdrag. Området består av utmark med anleggsvei som går gjennom hyttefeltet fram til demningen i nordenden. Anleggsveien  er av god standard og har i over 40 år vært brukt til sæterdrift, og vedlikeholdes av SKS Produksjon AS. De neste 2 km med vei til hytteområdet, er noe dårligere, men kan med litt forsiktighet kjøres med personbil på sommerstid.

Lurfjelltind og Gjømmervatn

Fra alle hyttetomtene kan man nyte utsikten av den majestetiske Lurfjelltinden med andre vakre tinder, og som nærmeste nabo har man en flott liten sandstrand som kan brukes til bading. Hyttefeltet ligger i et av de vakreste fjellområdene i Bodø kommune, som gjennom generasjoner har vært brukt til turterreng, jakt og fiske. Lurfjellområdet kan benyttes til turgåing sommerstid og vinterstid, og etter to timers vandring er man ved Lurfjellhytta. Denne er godt benyttet av folk både i distriktet og langveisfra, og hytta kan reklamere med celebert besøk av bland annet dronning Sonja. For barnefamilier og andre som liker husdyr, ligger det ei fin sæter en halv times gange fra området. Gjømmervatnet er i tillegg svært rikt på fiske, og man kan fiske ørret opptil 6 kg. I tillegg er det flere elver, bekker og mindre vann i nærheten som er fiskerike. 

Skiterreng

Det er flott og variert skiterreng i alle retninger av hytteområdet, både mot Lurfjellet, Beiarfjellet og Karbølfjellet. Her finnes noe for enhver smak, enten det er søndagsturer med familien eller strabasiøse utfordringer for toppturs entusiaster. Omtrent en times makelig gange østover er Vestvatn alpinanlegg med en av de største alpinbakkene i distriktet. I tillegg er det bl.a. dagligvarebutikk, bensinstasjon og kafè 25 min fra hyttefeltet. 

Hyttetomtene

Priser   
Hyttetomt    fra kr. 150.000
Nausttomt   fra kr.   45.000
        + evt deleierkostnader for felles vinterparkering v/Oldreidhøgda, Misvær.

Hyttetomtene kan kjøpes for seg selv, med en opsjon på kjøp av nausttomt i maks 3 år. Det forventes at om man kjøper i nausttomt i opsjonstiden må kjøper dekke eventuelle kostnader med overskjøting

Kontaktinformasjon

Vidar Villumsen
tlf. 46944956


Austerli_1118

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode