Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
beliggenhet-1-1024x418

Oppdal / Gjetberget

Området er barnevennlig, men byr også på utfordringer med toppene Okla, Blåhø og Hornet som spennende turmål. Ikke langt fra hytteområdet ligger Raudøra, eller "Oppdals riviera", som er en fin sandstrand med gode bademuligheter på varme sommerdager. Vinterstid kan du la tankene fly under isfiske på Gjevilvatnet. Gjevilvassdalen er et naturlig startsted for flotte turer i dette vakre fjellområdet både sommer og vinter.

Tomteområdet ligger i en vestvendt hellning. Alle hyttetomtene har utsikt over dalen og har svært gode solforhold. Både turer til Gjevilvasshytta, Jøldalshytta og Trollheimshytta bør oppleves. Storlidalen, Dindalen og Skarvatnet er andre områder som absolutt bør besøkes. For ikke å snakke om de flotte fjellpartiene i Trollheimen.

Oppdal er kåret til en av Norges mest attraktive ski-destinasjoner, og kjent for sine alpinanlegg og flotte natur. Også skibakkene, og shopping, kultur og restauranter i Oppdal sentrum er lett tilgjengelige fra Gjetberget Hyttegrend.

Oppdal er fylkets største kommune i utstrekning og et lett tilgjengelig knutepunkt enten du kommer sør- eller nordfra langs E6, eller vestfra langs Rv 70 fra Molde og Kristiansund. Eller Dovrebanen med tog.

Alt grunnarbeid er nå utført. Området er opparbeidet med vei, vann, avløp, strøm og bredbånd til tomtegrensen, og bygging av drømmehytta kan starte når du måtte ønske.


Les mer om feltet og se flyfoto og 360 grader panoramautsikt på nettsidene til Gjetberget Hyttetun her

Kontaktinformasjon


Grunneier:
Quartett Eiendom AS
Tlf. 4000 4892
firmapost@quartett.no 

8
tomtevelger

Kontaktinfo avdeling Hovedkontor (velg fylke)

Rusånes Fabrikker
07:00 - 15:00
LES MER

Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode