Gå til innholdet

Hyttefelt

menyMeny
Skifore_022

Åsen hyttefelt, Gisnadalen

Et flott fjellterreng med fantastiske turmuligheter. Hyttegrenda er vestvendt med sol hele dagen, og alle tomter har svært god utsikt mot Trollheimen.

Området grenser til Slettestjønna naturreservat med et rikt dyre- og fugleliv, og fiskemuligheter.

Mot nord grenser hyttefeltet til Barnas Naturverden. Et unikt fjellområde hvor stier og 3 selvbetjente overnattingshytter  er spesielt tilrettelagt for barnefamilier.

Langklopp Fjellgård er nærmeste nabo til hyttefeltet. På Langklopp er det muligheter for ridning både på bane og på tur hele året og kjøring med hest og vogn/slede. Vertskapet på Langklopp ønsker alle velkommen.

I nærområdet er det fint å sykle. Her er mange forskjellige sykkelalternativer på lite trafikkerte grusveier.

Elva Gisna ligger i gangavstand fra hyttefeltet, med sandbunn og fine små sandstrender der den bukter seg og flyter stille nedover. Her er gode bademuligheter for hele familien. Elva er også en fin liten fiske-elv, hvor det er lett å få småørret for liten og stor i familien. Det er mulig å løse jaktkort for småviltjakt i nærområdet.

Det går oppkjørt skiløype gjennom hyttefeltet. Løypa går gjennom vakkert skog- og fjellterreng. Den er passe kupert og passer godt for alle ferdighetsnivå.

Det er 20 min. bilkjøring til Oppdal som er Norges største sammenhengende alpinområdet, med 46 nedfarter og løyper  for alle ferdighetsnivå. Oppdal byr blant annet også på gode muligheter for shopping, kultur og restauranter.


Selger, Saltdalshytta:
Bård Lie
Tlf. 97 99 66 35
lie@saltdalshytta.no
 

Utsikt_P1070176
Hest_016

SELGERE

Kontaktinfo avdeling

Velg bosted i menyen

Kontaktinformasjon

Åpningstid
Adresse

Adkomst
Saltdalshytta - 8255 Røkland
Tlf. 756 81600 - Fax 756 81610 · e-post: post@saltdalshytta.no
©2012 - Med forbehold om feil og mangler
Webdesign: InCreo og CMS: Wondercode